keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Luultavasti paras neuvo jonka koskaan olet kuullut (ja suunnitelma B kaupan päälle).

Olet köyhä? Omistat vanhan auton? (Nämä yleensä korreloivat aika hyvin, paitsi silloin jos ei ole autoa ollenkaan. Köyhällä harvemmin on uutta kärryä.) Nyt tarkkana.

Kouluttaudu autonkorjaajaksi. Jonkinlaiseksi. Myös automaalari tai hätätilanteessa automyyjä käy, koska näillä on yleensä työkaverina Asiaa Tuntevia Tahoja.

Jos tämä ei syystä tai toisesta onnistu, kykysi eivät riitä tai kiinnostuksesi aihepiiriä kohtaan on niin rajoittunutta, että ei nyt vaan tule kysymykseenkään, suunnitelma B:

Valitse puolisosi huolella. Valitse sellainen, joka on autonkorjaajaihminen. Tai tee kuten minä; kannusta niin huolella ja systemaattisesti oikeaan suuntaan, että geologi ryhtyy autopeltisepäksi. On muuten sellainen liike se, että mikään muu ei ole niin paljon vaikuttanut mahdollisuuksiini omistaa auto ja vieläpä saada se katsastuksesta läpi ja kulkemaankin, ainakin useimmiten.


Toiset osaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä hyvä. Mulla oli ennen jonkinlainen suunnitelma, että hyvä ja läheinen ystävä riittää, mutta ei se korvaa puolisoa.

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvä vinkki kieltämättä. :D (Itse olen ajatellut luottaa oman iskän (joka on autosähköasentaja ja yleinen macgyver) taitoihin niin kauan kuin hänessä henki pihisee. Sen jälkeen toivon, että olen ehtinyt oppia jotain matkan varrella. Tai että siskon mies osaa.)

    VastaaPoista